Bannere | Grafica & Design Bannere

Iata ca nu ne-am putut abtine si venim cu un prim articol articol despre bannere, mai exact despre grafica pentru bannere publicitare.

Majoritatea care apeleaza la noi pentru a produce unul sau mai multe bannere publicitare vin cu lectiile facute 🙂 adica au si grafica necesara. Dar se intampla sa avem si clienti care nu au grafica pentru banner si atunci apelam la ajutorul colegilor de la departamentul Grafica & DTP. Bine inteles ca treaba asta vine cu un pret suplimentar de 5 pana la 15 euro / banner, cu conditia sa ne dati toate elementele necesare: sigla firma, texte prezentare produse si poza sau pozele produselor care doriti sa apara pe banner. Exista de asemenea si varianta in care aveti nevoie de un intreg concept grafic pentru banner-ul dumneavoastra iar atunci lucrurile devin putin mai complicate si necesita o intalnire cu unul din reprezentatii firmei noastre.

Mai jos gasiti 2 modele de grafica pentru bannere stradale, asta in cazul in care chiar nu aveti nici cea mai mica idee despre cum doriti sa arate banner-ul dumneavoastra:

Va asiguram calitate si rapiditate la cele mai bune preturi.