Sisteme Afisaj | Preturi Sisteme Afisaj

    Asa cum v-am obisnuit, intotdeauna venim cu noutati, fie ca este vorba despre oferte, fie ca vorbim despre produse noi pe care vi le punem la dispozitie. De data aceasta, v-am pregatit o serie de produse noi din categoria sistemelor de afisaj, perfecte pentru promovarea imaginii companiei pe care o reprezentati. Astfel, pe langa sistemele expozitionale cu care v-am obisnuit (roll-up, pop-up display, panou tip A clasic), va oferim o gama variata de produse destinate afisajului publicitar, de la rame de aluminiu si pana la pupitre sau standuri expozitionale. Dintre acestea, amintim:

rama click

Rame si suporturi pentru print. Va punem la dispozitie o serie de rame din aluminiu de diverse dimensiuni si cu diverse sisteme de prindere a printului, de la rame clik, rame Slide In si pana la alte suporturi pentru print de tip Hanger.

people stopper

– People Stopper. Noutatile in ceea ce priveste acest sistem de afisaj consta in varietatea modelelor pe care vi le punem la dispozitie: people-stopper clasic, people stopper cu rama dubla, people stopper rezistent la vant, people stopper cu afisaj rotativ.

caseta luminoasa

 

Casete luminoase. Va oferim preturi avantajoase pentru casete luminoase cu simpla sau dubla fata, casete luminoase cu leduri, casete luminoase de diverse dimensiuni si forme, dintre care puteti alefe ceea ce se potriveste cel mai bine tipului de promovare pe care il abordati.

stand brosuriSuporturi pentru materiale publicitare. Va punem la dispozitie o gama variata de suporturi pentru materiale publicitare, de la suporturi pentru meniu, suporturi de birou pentru pliante si brosuri, si pana la standuri de dimensiuni mai mari, standuri pentru brosuri, cataloage, pliante si alte materiale publicitare.