Bannere | Promotie Bannere

promotie bannere    Asa cum v-am promis, lansam astazi promotia la bannere publicitare despre care v-am vorbit in urma cu cateva zile. De data aceasta, Bannere Bucuresti v-a pregatit un pret special pentru bannere, de care puteti profita pana la data de 15 noiembrie 2013! Astfel, pretul de doar 2.99 euro + TVA este unul perfect pentru campania publicitara pe care urmeaza s-o desfasurati, mai ales ca aceste bannere pe care vi le oferim la promotie sunt imprimate pe suport frontlit de 440 g/mp la 720 dpi, iar tivul, capsele si fantele de vant sunt incluse in pret!

    Daca nu aveti asigurata grafica pentru bannere, va punem la dispozitie serviciile graficienilor nostri pentru doar 15 euro/ora, astfel incat sa beneficiati de printuri de calitate inclusiv din punct de vedere vizual.

  Profitati acum de aceasta oferta la bannere, pentru ca pretul de 2.99 euro/mp este cu adevarat unul avantajos pentru dumneavoastra! Cand sunt gata imprimate, le puteti ridica direct de la sediul nostru din Bucuresti pentru a incepe campania de promovare!

Trebuie sa precizam ca:

– preturile nu includ TVA

– comanda minima este de 30 euro

– plata comenzii se face in avans

– asiguram montajul si executam lucrari de alpinism utilitar contra-cost

– oferta este valabila pana la 15.11.2013 ()

Comanda se face prin e-mail la contact@bannerebucuresti.ro sau telefonic la urmatoarele numere: 0720 990 292