Bannere Bucuresti | Oferta Bannere

Fiecare banner care sta agatat prin oras, la targuri sau la alte evenimente, are in spatele sau o armata de oameni. De la cei care scriu si gandesc mesajele, cei care deseneaza imaginile, pana la cei care se lucreaza pentru a-l imprima. Munca fiecaruia dintre acestia conteaza la fel de mult si toate astea se intampla pentru a putea beneficia de un produs final de calitate, fie ca este el banner sau oricare alt produs de tipografie.

Bannere Bucuresti va ofera atat calitate, cat si o gama larga de oferte de care puteti profita in perioada urmatoare. Incepand de astazi si pana la sfarsitul anului, v-am pregatit o oferta pentru bannere, la un pret de calitate, 5 euro/mp + TVA. In pret sunt incluse capsele, tivul si fantele de vant (daca sunt necesare).

Bannere

Noi ne asiguram ca printul bannerelor dumneavoastra nu vor intampina probleme si va amintim ca va putem pune la dispozitie, in cazul in care nu dispuneti deja de acest serviciu, grafica si machetare personalizata de la graficienii nostri, contra-cost (15 euro/ora). Imprimarea bannerelor se va face la 720 dpi, pe suport frontlit de 440g/mp.

Nu uitati, puteti beneficia de oferta pana pe 31 decembrie 2015, asa ca sarbatorile va prind pregatiti cu bannere printre luminitele din oras.

Comenzile se pot face atat pe mail, la adresa contact@bannerebucuresti.ro, cat si la telefon 070 990 292