Bannere Outdoor

    Promovarea prin intermediul bannerelor outdoor este una dintre cele mai des folosite metode de promovare la care apeleaza companiile. Preferinta acestora pentru bannere outdoor este data, in primul rand, de vizibilitate sporita pe care o ofera in mediul outdoor, datorita dimensiunilor care favorizeaza atragerea atentiei inclusiv de la distante mari.

bannere outdoor    Daca vorbim despre bannere outdoor, nu putem sa nu enumeram cateva dintre suporturile de imprimare, cele mai des folosite fiind: frontlit, backlit flex, backlit film, blockout. In functie de destinatia acestor bannere, daca vor fi amplasate pe panouri outdoor iluminate sau nu, in cadrul casetelor luminoase sau pe simple panouri unipol, va fi ales si suportul potrivit de imprimare.

    Pentru toate aceste materiale, compania noastra va pune la dispozitie o serie de oferte care sa va vina ajutor in demersul dumneavoastra de promovare prin intermediul bannerelor outdoor. Astfel, va invitam sa urmariti postarile noastre pentru a vedea care sunt ofertele curente si de care puteti profita, pentru a alege o campanie de promovare folosindu-va de bannere outdoor de calitate, la cele mai bune preturi.