Oferta Bannere de Calitate

Pentru ca in afara de bannere ieftine putem printa si bannere de calitate, pe materiale de calitate, cu cerneala de calitate. Bine inteles ca toate acestea atrag dupa sine si preturi pe masura cu termene de executie putin mai mari. Materialele pe care le folosim pentru aceste bannere sunt mai groase cu tesatura cu un numar de nodori mai mare. De asemenea cerneala pe care o folosim in acest caz are un picment mai puternic, care face ca, culorile sa fie mai vii iar rezistenta cernelii pe banner este mai mare in timp, rezistand mai mult expunerii la razele ultraviolete.

bannere de calitateBannere de calitate

Suport: frontlit 510 g/mp

Cerneala: rezistenta UV

Finisaje incluse: tiv perimetral, capse metalice de prindere

Pret: 7 euro+TVA/mp

Pentru comenzile de bannere la care modelul grafic nu exista va stam la dispozitie cu ajutorul departamentului de grafica si dtp. Preturile pentru conceperea graficii variaza intre 5 si 20 de euro+TVA si poate dura intre una si trei zile lucratoare, depinzand de cat de repede ne puneti la dispozitie materialele grafice: poze, texte etc.

Termenul de executie poate fi de una pana la maxim trei zile lucratoare, dupa ce avem acceptul dumneavoastra pe proiectul grafic, in functie de ocuparea masinilor de print