Bannere Bucuresti ofera clientilor sai servicii de print indoor outdoor de calitate superioara. Printam bannere publicitare de mici, medii sau mari dimensiuni rezistente in timp. Asiguram bannerelor printate finisari atent executate: tiv, capse, fante de vant, buzunare, tiv dublu.

Printam bannere pe o fata sau bannere dubla fata in functie de cerintele clientilor. Putem realiza la cerere si structuri metalice confectionate din teava rectangulara pentru prinderea bannerelor de exterior.

Bannerele publicitare se pot folosi pentru reclame atat la exterior cat si la interior, fiind cea mai accesibila forma de publicitate. Pretul pentru bannere porneste de la 6 euro/mp + tva pentru cele printate o fata si poate ajunge pana la 7 euro/mp + tva in functie de consumul de cerneala. Pentru bannerele printate fata verso pretul este de 10.5 euro/mp + tva si poate ajunge pana la 11.5 euro/mp + tva in functie de consumul de cerneala.

Oferim clientilor nostrii inclusiv suport pentru realizarea graficii pentru bannere. Ne deplasam pentru masuratori si montaje oriunde suntem chemati.