Bannere Outdoor

   

Promovarea prin intermediul bannerelor outdoor este una dintre cele mai des folosite metode de promovare la care apeleaza companiile. Preferinta acestora pentru bannere outdoor este data, in primul rand, de vizibilitate sporita pe care o ofera in mediul outdoor, datorita dimensiunilor care favorizeaza atragerea atentiei inclusiv de la distante mari.

    Daca vorbim despre bannere outdoor, nu putem sa nu enumeram cateva dintre suporturile de imprimare, cele mai des folosite fiind: frontlit, backlit flex, backlit film, blockout. In functie de destinatia acestor bannere, daca vor fi amplasate pe panouri outdoor iluminate sau nu, in cadrul casetelor luminoase sau pe simple panouri unipol, va fi ales si suportul potrivit de imprimare.

    Pentru toate aceste materiale, compania noastra va pune la dispozitie o serie de oferte care sa va vina ajutor in demersul dumneavoastra de promovare prin intermediul bannerelor outdoor. Astfel, va invitam sa urmariti postarile noastre pentru a vedea care sunt ofertele curente si de care puteti profita, pentru a alege o campanie de promovare folosindu-va de bannere outdoor de calitate, la cele mai bune preturi.

Pentru orice banner outdoor folosit ca reclama ce se monteaza fie pe o cladire, fie in intersectii trebuie obtinuta o autorizatie de la primarie pentru a evita amendarea societatii. Dosarul autorizatiei se aproba in aproximativ 30 de zile, iar actele necesare pentru acesta le puteti afla de la primarie sau solicitand ajutorul firmelor de specialitate in acest sens.

De asemenea pentru expunerea bannerelor outdoor de mari sau medii dimensiuni folosite pentru reclame neluminoase, pentru afisarea pe autostrazi, pe stalpi, este necesara confectionarea unor structuri metalice pe care sa se intinda bannerele si mai apoi montate la locul indicat. Echipa Bannere Bucuresti poate realiza astfel de structuri metalice pentru bannerele outdoor si de asemenea ne putem deplasa oriunde in tara pentru montarea lor.

Cel mai mare proiect de acest fel realizat pana acum de echipa noastra a fost confectionarea unei structuri metalice de 30×1 m si montarea acesteia pe o cladire. Alte proiecte cu structuri metalice si bannere au fost: panouri stradale pentru vanzarea de terenuri montate pe camp, structuri de diferite dimensiuni pentru casetele unor spatii comerciale, structuri cu bannere pentru montaj pe stalpi.

Pentru a primi o oferta de pret aferenta bannerelor outdoor cu structuri metalice contactati echipa noastra de vanzari si veti primi toate infomatiile de care aveti nevoie.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”3″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”Galerie imagini” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]