OFERTA PRIMAVERII | OFERTA BANNER – 5 EURO/MP, cu finisari incluse in pret

pret print bannerAm micsorat preturile special pentru dumneavoastra odata cu inceputul primaverii, astfel va oferim banner printat la o rezolutie de 720 dpi, la numai 5 euro/mp, cu urmatoarele finisari incluse in pret: tiv, capse si fante de vant.

Materialul folosit pentru bannerul printat este frontlit de 440g/mp, la o latime maxima de 3.2m.

Aveti nevoie si de montaj pentru banner? Nicio problema, va ajutam cu montaje pentru bannere la mare si mica inaltime, la preturi pornind de la 3 euro/mp.

Profitati de oferta noastra pentru banner printat petntru a va promova produsele si serviciile companiei dumneavastra si pentru a ajunge cat mai repede la public. Va recomandam montajul bannerelor in zonele intens populate pentru ca mesajul dumneavoastra sa se faca cunoscut unui numar cat mai mare de persoane in acelasi timp.

Va garantam un print de calitate al bannerului, o rezistenta mare a timp a printului la un super pret – numai 5 euro/mp + tva.

Nu v-am convins inca sa comandati al noi? Va mai spunem ca timpul de executie pentru un banner poate fi de 1-2 zile lucratoare in functie de dimensiunea acestuia.

Asteptam cererile dumnevoastra si va promitem ca va raspundem in maxim o ora!