Printuri Afise | PACHETE PROMOTIONALE – CHRISTMAS SALE!

promotie afiseCum ne mai despart doar cateva zile pana la sarbatorile de iarna, si vitrinele magazinelor trebuie si ele aranjate intocmai, venim in intampinarea dvs. cu oferte de nerefuzat!

Comandati acum afise 70×100 cm – la numai 2.1 euro/ buc + tva.

Afisele se realizeaza pe hartie whiteback, la o rezolutie de 1440 dpi. Va garantam calitate extraordinara a printului, imagini clare, culori vii, in conditiile in care si grafica este realizata la o rezolutie maxima.

Afisele publicitare montate in vitrinele magazinelor sunt o modalitate rapida si eficienta de a comunica clientilor mesajele dvs, promotii, etc. Afisele se pot printa si pe alte dimensiuni la cerere, in functie de preferintele dvs.

buline autocolantUn alt pachet promotional cuprinde buline din autocolant printat – la numai 5 euro/2 buc + tva. Bulinele sunt realizate din autocolant pvc si au diametrul de 50 cm. Bulinele de autocolant se monteaza in exterior pe vitrina si rezista la ploaie, zapada. Acestea se folosesc in general pentru comunicarea reducerilor de pret aplicate in magazin.

La cerere se pot face si pe alte dimensiuni. Grafica bulinelor se poate face in functie de preferintele dvs. De obicei bulinele promo sunt pe fundal rosu si text alb.

preturi fulgi autocolant printatAl treilea pachet promotional cuprinde autocolant decupat pe contur in forma de fulgi de zapada. Va punem la dispozitie 25 de modele de fulgi de zapada din care sa vi le alegeti pe cele preferate.

Pret: 11 fulgi la numai 1.89 euro + tva

Fulgii de zapada sunt realizati din autocolant pvc alb si se lipesc in exterior pe vitrina. Sunt usor de lipit si rezista la temperaturile din exterior.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic sau pe e-mail.