Autocolant printat cu montaj

Bannere Bucuresti realizeaza printuri indoor si outdoor de calitate superioara pe autocolant pvc.

Autocolantul pvc este un tip de autocolant folosit in productia publicitara pentru decorari si montaje.

Autocolantul pvc printabil este alb si poate avea aspect mat sau lucios. Printul pe autocolant se realizeaza cu cerneala pe baza de solvent pentru a rezista la exterior. Autocolantul printabil indoor/outdoor este disponibil la role de diferite latimi (100cm, 140cm) si lungime de 50m.

Pretul oferit de bannerebucuresti pentru print pe autocolant pvc este de 6 euro/mp + tva sau 7 euro/mp + tva in functie de gradul de acoperire cu cerneala. Pretul pentru autocolant poate creste si in functie de finisarile dorite si manopera aferenta: laminare autocolant, taiere pe contur, caserare autocolant pe diferite suprafete.

 

Autocolantul printat se poate folosi pentru decorari de geamuri, amenajari vitrine si spatii comerciale, colantari auto, realizare casete luminoase.

Echipa bannerebucuresti va poate oferi inclusiv servicii de montaj profesional pentru orice print realizat la noi. Pretul pentru montaj se calculeaza separat in functie locatie si de complexitatea montajului.

Pentru o oferta concreta de pret pentru autocolant printat cu montaj ne puteti suna sau trimite cererea dvs pe adresa noastra de e-mail: contact@bannerebucuresti.ro