Mesh printat de mari dimensiuni, calitate superioara

Echipa BannereBucuresti raspunde cerintelor clientilor sai cu servicii integrate de print si montaj de calitate superioara. Printam reclame mesh de mari dimensiuni, asiguram finisari atent realizate si montaje profesionale.

Reclamele printate pe suport mesh sunt recomandate in mod special atunci cand se doreste o expunere pe suprafata de mari sau foarte mari dimensiuni, deoarece materialul de mesh are o greutate mai mica comparativ cu materialul de banner si asigura astfel o rezistenta mai mare in timp a reclamei printate.

In imaginea prezentata, echipa noastra a produs o reclama de mari dimensiuni, de 500×500 cm. Reclama s-a printat pe mesh, realizandu-se din 2 bucati lipite intre ele, finisata cu tiv intarit si capse perimetral. Montajul meshului printat a fost asigurat de catre echipa de alpinisti, in locatia specificata de catre client. Printul s-a facut cu cerneala ecosolvent conform graficii primite, asigurandu-ne de respectarea culorilor si de calitatea integrala a printului.

Costurile unei reclame de mari dimensiune variaza in functie de dimensiune, de grafica, de locatia montajului, astfel daca va doriti o reclama printata de mari dimensiuni cel mai bine este sa ne contactati telefonic sau prin e-mail, cum va este mai usor. Noi promitem sa va raspundem prompt.